e-consult bij artrose | Praktijk Kevenaar • fysiotherapie en orthopedische manuele therapie • Zundert
076 - 597 61 73

e-consult bij artrose

Heeft u een klacht, aandoening of blessure waardoor u minder makkelijk beweegt? Dan heeft u fysiotherapie nodig. Wilt u graag vanuit huis werken aan uw herstel of revalidatie na een operatie of trauma, dan kunnen wij u helpen op afstand, via een online consult. Nu is natuurlijk de ene aandoening, de andere niet is. Hoe gaat nou precies zo’n online begeleiding bij artrose in zijn werk?

Online fysiotherapie bij artrose

Op het moment dat u veel last hebt van artrose of hiervoor bent geopereerd, kunt u bij ons terecht. Dus ervaart u pijn, zwellingen en/of stijfheid in uw gewrichten, ervaart u een beperking in uw beweging of zelfs krachtverlies, aarzel niet en neem contact op met ons. Ook op afstand kunnen wij u begeleiden. Eerst doorloopt u via een telefonische intake middels videobellen met ons wat uw klachten zijn en bepalen wij welke hulp u nodig heeft. Normaliter volgt er dan een lichamelijk onderzoek. Is dit door omstandigheden niet mogelijk, dan is het extra belangrijk dat wij doorvragen en uw klachten zo goed mogelijk ‘in beeld krijgen’, zodat wij een zo juist mogelijke diagnose kunnen stellen. Per mail sturen wij u een oefenschema voor thuis. De oefeningen, de frequentie en de intensiteit worden op maat afgestemd. Telefonisch/Middels een videoconsult begeleiden wij u op afstand, bespreken wij waar u tegenaan loopt en sturen wij bij waar nodig.

Online fysiotherapie bij Praktijk Kevenaar

Wilt u weten of wij voor u op afstand iets kunnen betekenen voor uw specifieke klachten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!