Gezocht: full-time fysiotherapeut m/v ( 36-38 uur) | Praktijk Kevenaar • fysiotherapie en orthopedische manuele therapie • Zundert
076 - 597 61 73

Gezocht: full-time fysiotherapeut m/v ( 36-38 uur)

Om de verdere groei van onze praktijk in 2020 op te kunnen vangen zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste collega.

Wij verwachten van jou een afgeronde opleiding fysiotherapie, liefst met enige jaren relevante werkervaring maar een fanatieke starter is ook welkom. Een specialisatie manuele/sport-fysiotherapie of studerend hiervoor juichen wij toe. 

Als fysiotherapeut verricht je individuele complexe behandeltaken. Je bewaakt en bevordert de kwaliteit van de geleverde zorg. Daarnaast zet je je ook in voor de groepsbehandeling van patiënten met specifieke aandoeningen. Je draagt in het team bij aan de professionele beroepsuitoefening. Wij bieden een leuke uitdagende baan in een dynamische 1e lijns-praktijk, waarbij je deel uit maakt van een enthousiast en collegiaal team.

Naast een goede salariëring bieden wij een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Wil je meer weten solliciteer dan door jouw e-mail en CV te sturen naar: hk@praktijkkevenaar.nl , of bel met Hans Kevenaar ( 076-5976173). Wij nemen sowieso contact met je op.