Medisch trainingscentrum | Praktijk Kevenaar • fysiotherapie en orthopedische manuele therapie • Zundert
076 - 597 61 73

Trainingscentrum

voor wie?

Patiënten die in aanmerking komen voor de therapie in ons trainingscentrum hebben vaak al individuele behandelingen fysiotherapie gehad. Er is daarbij tijdens of naast de individuele behandelingen noodzaak voor oefentherapie. Pas als de patiënt voldoende gerevalideerd is om te trainen vindt behandeling in het trainingscentrum plaats. Dit omdat wij in het trainingscentrum beschikken over uitgebreidere faciliteiten. Er zijn ook patiënten die door de huisarts of specialist speciaal voor oefentherapie worden verwezen. Er zal dan eerst een intake plaatsvinden en worden bekeken of het vervolg van de therapie in het trainingscentrum kan plaatsvinden. 

Informeert u s.v.p. naar de mogelijkheden.

Oefentherapie

Oefentherapie  kan gegeven worden voor allerlei gewrichts- en/of spierklachten.Tevens voor hart- en  longklachten. Het blijkt dat, ondanks eerdere therapieën, het terugkeren van  klachten helaas vaak voorkomt. Wij vinden het van groot belang dat er goede zorg plaatsvindt. Vaak is dit in de vorm van oefentherapie.De oefeningen worden gegeven en begeleid door de  fysiotherapeut.  De oefeningen zijn geheel aangepast aan uw klachten.

Medische fitness

Tevens is er in het trainingscentrum de mogelijkheid om te trainen als u geen specifieke klachten heeft. Op deze manier is er gelegenheid om op een verantwoorde manier onder begeleiding van een fysiotherapeut in beweging te zijn. Tijdens de intake zullen er trainingsdoelen opgesteld worden en de training zal worden aangepast aan uw hulpvraag. Voor inlichtingen omtrent de voorwaarden en tarieven kunt u contact met ons opnemen.