Behandelingen

Behandelingen bij Praktijk Kevenaar Fysiotherapie

Bij Praktijk Kevenaar Fysiotherapie staat u, uw wensen en persoonlijke doelen altijd centraal. In onze kleinschalige praktijk in Zundert staat een team van specialisten dagelijks voor u klaar om u persoonlijke zorg te bieden wanneer het u uitkomt. Doordeweeks, overdag, ’s avonds en zelfs op zaterdag.

Wij hebben afspraken met vrijwel alle Nederlandse verzekeraars, zoals CZ, VGZ, Zilveren Kruis en Avéro Achmea. Hierdoor worden uw behandelingen bijna altijd volledig vergoed vanuit uw (aanvullende) zorgverzekering en hoeft u zich dus geen zorgen te maken om uw zorgkosten.

Onze fysiotherapeuten hebben jarenlange ervaring in het succesvol behandelen van uiteenlopende klachten en aandoeningen. Praktijk Kevenaar Fysiotherapie is uniek in Noord-Brabant, door het grote aanbod aan specialistische behandelingen zoals dry needling, shockwave therapie, psychosomatische fysiotherapie en kaakfysiotherapie. Ook beschikken wij over de mogelijkheid om een echografie te maken met onze eigen apparatuur.

En ook voor reguliere fysiotherapie behandelingen staat ons team van specialisten graag voor u klaar om u van uw klachten af te helpen. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor reguliere therapie, sportfysiotherapie, voedings- en sportbegeleiding. Indien het noodzakelijk is voor uw herstel, betrekken we er ook graag andere specialisten en zorgprofessionals bij uit ons grote partnernetwerk.

thumbnail
Dry needling
Echografie
Fysiotherapie
Handfysiotherapie
thumbnail
Manuele therapie
Medical taping
thumbnail
Parkinson
Schouderrevalidatie
thumbnail
Shockwave therapie
Sportmassage
Sportrevalidatie