Klachten

Met welke klachten kunt u bij ons terecht?

Op deze pagina leest u meer over met welke klachten wij u kunnen helpen. Bij Praktijk Kevenaar Fysiotherapie staat u als patiënt altijd centraal en kijken we samen naar welke behandeling past uw wensen, dagelijkse activiteiten en leefstijl. Onze gediplomeerde fysiotherapeuten hebben jarenlange ervaring met het behandelen van uiteenlopende klachten bij patiënten van alle leeftijden.

Bij Praktijk Kevenaar Fysiotherapie heeft u geen doorverwijzing van uw huisarts nodig en kunt u onder andere terecht voor de behandeling van klachten zoals:

Wij behandelen dagelijks tientallen patiënten met acute en chronische klachten. Ook wanneer u klachten heeft met een minder duidelijk aanwijsbare oorzaak kunt u bij ons terecht.

Nadat u een afspraak heeft gemaakt met een van onze fysiotherapeuten wordt u uitgenodigd voor en intake gesprek, ook wel anamnese genoemd. Tijdens de anamnese kijkt de fysiotherapeut samen met u wat de ernst, aard en oorzak van uw klachten is door u vragen te stellen over uw klacht, leefstijl, dagelijkse activiteiten en medische geschiedenis. Soms biedt dit onvoldoende duidelijkheid en is er aanvullend lichamelijk onderzoek nodig, door bijvoorbeeld een echografie te maken. Daarna stelt de fysiotherapeut samen met u een persoonlijk behandelplan op met een of meerdere behandelmethodes.

Heeft u last van acute of chronische klachten en wilt u hier snel van afkomen? Maak dan eenvoudig en online een afspraak of neem telefonisch contact met ons op.