Locatie

Praktijk Kevenaar Fysiotherapie locaties

Welkom bij Praktijk Kevenaar Fysiotherapie. Op deze pagina vertellen we u graag meer over onze praktijk. Onze locatie in Zundert is centraal gelegen en gemakkelijk te bereiken met de auto en de fiets. Ook kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein bij onze locatie. Op onze locatie zijn gediplomeerde fysiotherapeuten werkzaam die u een breed scala aan therapieën en (specialistische) behandelingen kunnen bieden.

Wij werken met een klein team van ervaren fysiotherapeuten om u zo de beste zorg op maat te kunnen aanbieden. Onze fysiotherapeuten hebben jarenlange ervaring met het behandelen van patiënten van alle leeftijden en uiteenlopende klachten.

Zo bieden we onder meer manuele therapie, sport therapie en begeleiding, psychosomatische fysiotherapie, medical taping, Covid revalidatie, dry needling en hebben we de mogelijkheid om een echografie te maken en shockwave behandelingen te kunnen uitvoeren. Praktijk Kevenaar Fysiotherapie heeft contracten en afspraken met zo goed als alle zorgverzekeraars in Nederland. In vrijwel alle gevallen worden de behandelingen volledig vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering wanneer dit vereist is voor uw herstel.

Heeft u last van een acute blessure of andere chronische, lichamelijk klachten en wilt u hier snel van afkomen? Maak dan eenvoudig een afspraak via onze website of neem telefonisch contact met ons op.