Onze visie

Wij bieden zorg waarbij u centraal staat

Over ons

Zorg waarbij u centraal staat. Dat is waar wij bij Praktijk Kevenaar Fysiotherapie voor staan. Bij ons bent u geen nummertje. Zorg is geen lopende band werk. Wij leveren persoonlijk maatwerk, afgestemd op uw klachten, wensen, leefstijl en persoonlijke doelen. Iedere patiënt en iedere klacht is immers anders.

Alle in onze praktijk werkzame fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en opgenomen in het landelijk Centraal Kwaliteitsregister. Hiermee bent u verzekerd dat wij voldoen aan alle kwaliteitseisen en dat we werken volgens de wettelijke richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Bij Praktijk Kevenaar Fysiotherapie staat u, uw wensen en persoonlijke doelen altijd centraal. In onze kleinschalige praktijk in Zundert staat het team van fysiotherapie specialisten dagelijks voor u klaar om u persoonlijke zorg te bieden wanneer het u het best uitkomt. Bij ons kunt u altijd terecht. Doordeweeks, overdag, ’s avonds en zelfs op zaterdag.

Om u de best zorg te kunnen bieden worden onze fysiotherapeuten regelmatig na- en bijgeschoold. Zo blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste technieken binnen de fysiotherapie om u te verzekeren van de beste zorg op maat.

Ons team

Thijs Akkermans
Thijs Akkermans
Fysiotherapeut
Hans Kevenaar
Hans Kevenaar
Fysiotherapeut
Manon Schellekens
Manon Schellekens
Fysiotherapeute
Susanne van der Linden
Susanne van der Linden
Fysiotherapeute
Kelly Verhaard
Kelly Verhaard
Fysiotherapeute
Anne de Bakker
Anne de Bakker
Fysiotherapeute
Marco Konings
Marco Konings
Fysiotherapeut
Renske van der Kloot
Renske van der Kloot
Beweegcoach
Sigrid Kerstens
Sigrid Kerstens
Secretaresse
Mira van der Maas
Mira van der Maas
Opleiding fysiotherapie 2e jaars

Alle in onze praktijk werkzame fysiotherapeuten zijn BIG geregistreerd en zijn opgenomen in het landelijk Centraal Kwaliteitsregister (www.defysiotherapeut.com) Eenzelfde soort kwaliteitsregister is er ook voor de orthopedisch manueel therapeut ( www.naomt.nl en www.nvmt.nl ). Hiermee voldoen zij aan alle kwaliteitseisen, werken zij volgens wettelijke richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en voldoen zij aan alle na- en bijscholingscriteria.

Waarom Praktijk Kevenaar Fysiotherapie

Lage behandelgemiddeldes
Korte wachttijden
Verzekerde zorg
Gemakkelijk bereikbaar

Direct een afspraak met een fysiotherapeut maken. Geen Wachtlijst. Snel geholpen.

Wat zeggen onze patiënten

Anny Verheyen

Onder behandeling voor progressieve scoliose (hoog en laag). Door therapie, oefeningen en adviezen heb ik minder pijn en functioneer ik steeds beter! Echt top👍

Derek Spatel

Vorig jaar mijn voorste kruisband gescheurd met voetballen. Ik ben negen maanden begeleidt bij mijn herstel en ben weer terug op mijn oude niveau! Super therapeuten, gezellige praktijk!

Karin Vermeuelen

Top praktijk! Erg vriendelijk en vakkundig personeel.