Coaching

Coaching bij Praktijk Kevenaar Fysiotherapie

Met kleine stapjes uw gezondheid vergroten? Bij Praktijk Kevenaar Fysiotherapie staat u, uw wensen en persoonlijke doelen altijd centraal. In onze kleinschalige praktijk in Zundert staat een team van specialisten dagelijks voor u klaar om u persoonlijke zorg te bieden wanneer het u uitkomt. Doordeweeks, overdag, ’s avonds en zelfs op zaterdag.

Binnen onze praktijk bieden wij verschillende vormen van coaching aan die u helpen uw gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden. Zo kunnen we u helpen uw leefstijl gewoontes te veranderen, door tips, adviezen en gedragsveranderingen toe te passen. Maar ook als u slimmere keuzes wilt maken op het gebied van voeding helpen we u graag.

Daarnaast bieden we coaching trajecten aan op het gebied van sport, ontspanning, mentale fitheid en het ontwikkelen van betere slaappatronen. Wij zien ons lichaam en geest als één geheel. Bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl, maar dat is helaas niet altijd voor iedereen mogelijk. Daarom helpen we u graag om de eerste stappen te maken zodat u op een verantwoorde en pijnvrije manier kunt bewegen zodat u zo fysiek en mentaal lekker in uw vel zit.

Leefstijlcoaching
Personal training
Sportbegeleiding
Voedingsbegeleiding